Οι δραστηρίοτητες του συλλόγου Εστία Δερόπολης

Shpërndarje ushqimesh në fshatrat e Dropullit me rastin e Pashkëve

Shpërndarje ushqimesh në fshatrat e Dropullit me rastin e Pashkëve

Me rastin e Pashkëve, edhe këtë vit, Shoqata “Estia Dropull” shpërndau pako me ushqime në familje në nevojë të Bashkisë Dropull që nga Koshovica deri në Dervician. Pakot përmbanin ushqime të ndryshme për nevojat e përditshme të banorëve. Gëzuar Pashkët me shëndet dhe...

Shpërndarje ushqimesh dhe kuverta në Pogon, Dropull

Shpërndarje ushqimesh dhe kuverta në Pogon, Dropull

Shoqata është pranë njerëzve që kanë nevojë për ndihmën tonë, pavarërisht ku ndodhen. 21 kuverta elektrike bashkë me pako me ushqime janë shpërndarë në të moshuar në Pogon, të Bashkise Dropull. Falenderojmë znj Katerina Kondhilatu nga Greqia dhe anëtarët e...

13 Shator 2018. Blerje karrigesh per nevojat e Shkolles Dervician

13 Shator 2018. Blerje karrigesh per nevojat e Shkolles Dervician

Shoqata “Estia Dropull” ka dhuruar 45 karrige të reja për nevojat e Shkollës së Dervicianit. Një iniciativë që u mbështet financiarisht nga të rinjtë e fshatrave të Bodrishtës dhe Llovinës. Qëndrojmë pranë nevojave të nxënësve të komunitetit...

Shperndarje dhuratash ne femije

Shperndarje dhuratash ne femije

Babagjyshi erdhi edhe kete vit per disa femije qe nuk kishin mundesi te merrnin nje dhurate si shumica e femijeve te tjere. Anetare te Shoqates vizituan nga afer dhe shperndane dhurata ne disa femije qe kishin nevoje ne Dropull. Urojme te kene nje vit te mbare!

30 Dhjetor 2017. Festa e Femijeve nga Shoqata Estia Deropolis

30 Dhjetor 2017. Festa e Femijeve nga Shoqata Estia Deropolis

Ne fund te cdo viti Shoqata organizon feste per te argetuar femijet e Dropullit. Edhe kesaj here organizuam nje feste me surpriza dhe shume dhurata per te gjithe femijet qe morren pjese ne feste. Urojme te gjithe femijet te kene nje vit sa me te...