Shtepine e Femijeve “Vatra e Ngrohte” Gjirokaster, vizituam sot per te shperndare embelsira dhe lodra ne 11 femije qe strehon kjo Qender. Ne pranine e znj Magdhalena Margariti, Drejtore prane Drejtorise Rajonale te Shërbimit Social Shtetëror Gjirokastër, si dhe znj Dorjola Brahimi, Pergjegjese prane kesaj Qendre, shperndame embelsira dhe dhurata, biseduam, argetuam dhe shkembyem urime per Vitin e Ri me femijet.
Urojme nje vit me te mbare dhe te gezueshem per cdo femije!