Οι δραστηρίοτητες του συλλόγου Εστία Δερόπολης

Te gjithe bashke, nje perqafim!

Te gjithe bashke, nje perqafim!

Ne keto kushte te vecanta qe jeton bota, eshte veshtire te sensibilizosh njerezit. Por prape, shume ishin ata qe mbeshteten edhe kete iniciative te Shoqates. Bashkeqytetare nga Dropulli qe jetojne brenda dhe jashte vendit, si edhe te moshuar nga Greqia,...

Vizite ne Shtepine e te Moshuarve Gjirokaster

Vizite ne Shtepine e te Moshuarve Gjirokaster

Dhurata te personalizuara ofruam sot per cdo banor te Shtepise se Moshuarve Gjirokaster. Ne pranine e znj Magdhalena Margariti, Drejtore prane Drejtorise Rajonale te Shërbimit Social Shtetëror Gjirokastër, si dhe z, Arjanit Muho, Pergjegjes prane kesaj...

Vizite ne Shtepine e Femijeve “Vatra e Ngrohte” Gjirokaster

Vizite ne Shtepine e Femijeve “Vatra e Ngrohte” Gjirokaster

Shtepine e Femijeve “Vatra e Ngrohte” Gjirokaster, vizituam sot per te shperndare embelsira dhe lodra ne 11 femije qe strehon kjo Qender. Ne pranine e znj Magdhalena Margariti, Drejtore prane Drejtorise Rajonale te Shërbimit Social Shtetëror Gjirokastër,...

Kontribo edhe ti për Grigorin e vogël!

Shoqata “Estia Dropull” bën thirrje qytetarëve të kontribuojnë në ristaurimin e ambienteve të brëndshme të shtëpisë së Grigorit nga Jeorgucati si dhe shtimin e një tualeti të brëndshëm pasi ai jeton në kushte shumë të vështira.

Dhurata për fëmijë për çerdhet e Bularatit dhe Jeorgucatit

Dhurata për fëmijë për çerdhet e Bularatit dhe Jeorgucatit

Dhurata janë shpërndarë për fëmijët e çerdheve të Bularatit dhe Jeorgucatit nga z.Evangjelos Lulos nga Jeorgucati, i cili banon në Gjermani dhe dërgoi materialeshkollore të ndryshme për fëmijët. Dhuratat e tyre u plotësuan me kruasane dhefreskuese nga AGNA GROUP dhe...

Mastografi falas për parandalimin e kancerit të gjirit

Siç kemi lajmëruam edhe më parë, me rastin e Tetorit, muajit për parandalimin dhe ndërgjegjësimin e kancerit të gjirit, Shoqata ofroi mastografi falas për gra të ndryshme që u realizuan pranë Spitalit Rajonal në Gjirokastër “Omer Nishani”.