Ne keto kushte te vecanta qe jeton bota, eshte veshtire te sensibilizosh njerezit. Por prape, shume ishin ata qe mbeshteten edhe kete iniciative te Shoqates.
Bashkeqytetare nga Dropulli qe jetojne brenda dhe jashte vendit, si edhe te moshuar nga Greqia, kontribuan qe te pergatisnim me shume perkushtim pakot festive te 500 te moshuarve nga Dropulli dhe Pogoni.
Kjo dashuri e vecante per te moshuarit na solli prane keshtu qe te gjithe u beme nje perqafim.
Ju faleminderit!