Μετά την επισκευή ενός σπιτιού μιας άπορης οικογένειας στο Βοδίνο, Δερόπολης, μέσα σε λίγους μήνες και παρόλο τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε όλοι μας, ένα άλλο σημαντικό έργο του Συλλόγου «Εστία Δερόπολης» ολοκληρώθηκε.

Η οικογένεια της κας Έλλης και ο 13-χρονος Γρηγόρης από τους Γεωργουτσάτες, Δερόπολης πλέον θα ζουν σε ένα αξιοπρεπές περιβάλλον, χάριν στην ακούραστη δουλειά των μελών του Συλλόγου, αλλά και στην συνεισφορά όλων σας.

Και για αυτό το έργο θα θέλαμε μέσα από την καρδιά μας να ευχαριστήσουμε όλους εσάς για την αγάπη σας, την στήριξη και βέβαια την συνεισφορά σας. Να ευχαριστήσουμε θερμά την εταιρεία ELKA S.A. και συγκεκριμένα τον κ Λευτέρη Κάλλο και την κα Έλλη Γιώργη για την προσφορά των 1.000.000 λεκ (παλιά), την κα Άννα Αγγέλη για την προσφορά της των 50 €, την κα Ελβίρα Μπάρκα για την προσφορά της των 50.000 λεκ (παλιά), την κα Αθηνά Σέλλιου για την προσφορά της των 10.000 λεκ (παλιά), τον Μάρκο και τον Πάνο για την επιπλέον εθελοντική τους εργασία και βέβαια όλους εσάς που ανταποκρίνεστε άμεσα σε κάθε πρωτοβουλία του Συλλόγου.

Νιώθουμε υπερήφανοι που υπηρετούμε τόσο σημαντικούς σκοπούς όλοι μαζί και προσφέρουμε απλόχερα την αγάπη και την ζεστασιά σε συνανθρώπους μας που έχουν πραγματική ανάγκη, όπως ο μικρός Γρηγόρης!