Μένουμε στο σπίτι της Εστίας και δημιουργούμε..Δημιουργούμε χαρά, όμορφες εικόνες και ευχάριστη διάθεση!!

Μία πολύ φρέσκια πρωτοβουλία δημιουργήσαμε για παιδιά και γονείς και ελπίζουμε να σας δώσουμε ένα κίνητρο παραπάνω να σηκωθείτε από τον καναπέ και να ασχοληθείτε με κάτι δημιουργικό. Κάτι που εσείς θα δημιουργήσετε και θα το προβάλλετε μέσω της συγκεκριμένης εφαρμογής. Εμείς σας δίνουμε την ιδέα, εσείς την υλοποιείτε! Τί θα κάνετε ακριβώς;;;

1 – Παίξτε ποδόσφαιρο μόνοι σας στην αυλή σας, επιτραπέζια παιχνίδια στο σαλόνι σας ή οτιδήποτε άλλο ξέρετε να κάνετε. Δείξτε μας πως προπονείστε μόνοι σας, φτιάξτε ένα ολιγόλεπτο βίντεο που θα ανεβάσετε στην ομάδα και που ξέρετε; Ίσως το πιο ωραίο βίντεο να κερδίσει και ένα δώρο.
2 – Ζωγραφίστε οτιδήποτε σας εκφράζει και σίγουρα η πιο δημιουργική ζωγραφιά που θα ανεβάσετε θα αξίζει μία επιβράβευση.
3 – Τραγουδήστε ό,τι αγαπάτε πιο πολύ και σε οποιαδήποτε γλώσσα.
4 – Σχηματίστε διάφορες χειροτεχνίες από διάφορα υλικά.
5 – Διαβάστε μας ένα παραμύθι
6 – Απαγγείλτε ένα ποίημα

Δημιουργήστε οτιδήποτε άλλο σας εκφράζει και ανεβάστε το στην ομάδα. Πολλές εκπλήξεις σας περιμένουν! Χαρείτε μέσα από την δημιουργία σας και κερδίστε δώρα!

Εμείς όμως τί θα κάνουμε για σας;; Μπορούμε να σας διαβάζουμε διάφορα παραμύθια. Μπορούμε να σας δείξουμε διάφορους τρόπους ζωγραφικής, να σας περιηγήσουμε στον τόπο μας με διάφορα βίντεο και άλλες δραστηριότητες που θα τις δούμε σταδιακά.
Περιμένουμε με χαρά τις δημιουργίες σας!

Μένουμε σπίτι της Εστίας!