Επισκευή ενός σπιτιού μιας οικογένειας στο Βοδίνο, Δήμου Δερόπολης

6 Δεκεμβρίου 2019

Δερόπολη, η φημισμένη περιοχή των διανοουμένων, της παιδείας και της παράδοσης, της οικονομικής ευμάρειας και της ευημερίας! Παρόλα αυτά, στη σημερινή Δερόπολη των λίγων πλέον κατοίκων, υπάρχουν και οικογένειες που θέλουν την προσοχή μας και σίγουρα τη βοήθειά μας.

Αισθανόμαστε περήφανοι και παράλληλα συγκινημένοι, γιατί ο Σύλλογος «Εστία Δερόπολης» κατάφερε ίσως το ακατόρθωτο για τα σημερινά δεδομένα. Πέραν του επίμονου και συνεχούς έργου των μελών της, χάριν και στη δική σας συνδρομή, καταφέραμε να προσφέρουμε ένα ανθρώπινο σπιτικό σε μια οικογένεια, στην κα Φυγαλία και στο γιο της το Γάκη, στο χωριό Βοδίνο.

Αυτό που καταφέραμε, όλοι μαζί, ήταν η απόδειξη ότι ο Σύλλογος υπάρχει ακριβώς για αυτό το σκοπό, για να προσφέρουμε ανιδιοτελώς τη στήριξή μας στους συνανθρώπους μας, στους Δεροπολίτες.

Ευχαριστούμε θερμά το Γενικό Πρόξενο Αργυροκάστρου, κ. Λάμπρο Κακίση, το Δήμαρχο Δερόπολης, κ. Δημήτρη Τόλη, την εταιρεία GJIROFARM, τον κ Βασίλη Παππά από το KAΛΗΜΕΡΑ, τον κ. Δημήτρη Τσιμπάνο από τη Λαμία και κ. Γιώργο Γιάννη που κάλυψαν το κόστος για τα παράθυρα και την πόρτα του σπιτιού, όλους εσάς, τον απλό κόσμο που προσφέρατε ό,τι μπορούσατε.

Είμαστε και μπορούμε να γίνουμε πολλοί περισσότεροι.

Πρίν
Μετά
Πρίν
Μετά