Shpërndarje ushqimesh në fshatrat e Dropullit me rastin e Pashkëve

25 Pri 2019

Me rastin e Pashkëve, edhe këtë vit, Shoqata “Estia Dropull” shpërndau pako me
ushqime në familje në nevojë të Bashkisë Dropull që nga Koshovica deri në
Dervician. Pakot përmbanin ushqime të ndryshme për nevojat e përditshme të
banorëve. Gëzuar Pashkët me shëndet dhe mbarësi për të gjithë!