Shoqata “Estia Dropull” edhe këtë vit me rastin e Pashkëve, shpërndau ushqime të ndryshme në familje në nevojë në disa fshatra të Bashkisë Dropull si: Dervician, Goranxi, Vanistër, Sofratikë, Terihat, Dhuvjan, Goricë, Frashtan, Grapsh, Jeorgucat, Bodrisht, Zervat, Bularat, Llongo, Krioner, Llovinë dhe Koshovicë.