Shoqata është pranë njerëzve që kanë nevojë për ndihmën tonë, pavarërisht ku
ndodhen. 21 kuverta elektrike bashkë me pako me ushqime janë shpërndarë në të
moshuar në Pogon, të Bashkise Dropull. Falenderojmë znj Katerina Kondhilatu nga
Greqia dhe anëtarët e Shoqatës që ajo drejton për dërgesën e 21 kuvertave elektrike.