Shperndarje dhuratash ne femije

31 Dhj 2017

Babagjyshi erdhi edhe kete vit per disa femije qe nuk kishin mundesi te merrnin nje
dhurate si shumica e femijeve te tjere. Anetare te Shoqates vizituan nga afer dhe
shperndane dhurata ne disa femije qe kishin nevoje ne Dropull. Urojme te kene nje vit
te mbare!