Siç kemi lajmëruam edhe më parë, me rastin e Tetorit, muajit për parandalimin dhe
ndërgjegjësimin e kancerit të gjirit, Shoqata ofroi mastografi falas për gra të ndryshme
që u realizuan pranë Spitalit Rajonal në Gjirokastër “Omer Nishani”.