Shoqata “Estia Dropull” edhe kete vit do te organizoj festen e femijeve me daten 29
Dhjetor ku ftohen te marrin pjese te gjithe femijet e Dropullit. Supriza dhe dhurata te
ndryshme presin femijet ne nje atmosphere festive. Ju mirepresim!