Shoqata “Estia Dropull” ka aktivizuar internet FALAS për 10 nxënës që realizojnë mësim on-line gjatë periudhës së karantinimit në Shkollat Dervician dhe Bularat dhe nuk kishin mundësi familjet e tyre. Shoqata do mbështes gjithmonë raste të tilla.