Permbytje te medha shkaktoi moti i keq sidomos ne Dropullin e Siperm dhe shume
familje jane prekur nga kjo situate e veshtire. Shoqata “Estia Dropull” me ndihmen e
bizneseve nga Dropulli, dorezoi 140 pako me ushqime ne punonjesit e Bashkise
Dropull qe te dorezohen ne familjet qe u preken nga permbytjet ne Dropullin e
Siperm. Shoqata ndodhet prane cdo familjeje ne venoje.