Bamiresia nuk njeh kufi dhe kur behet fjale per dhimbje njerezore, Shoqata “Estia
Dropull” eshte gjithmone prane. Nje sasi e konsiderueshme rrobash dhe ushqimesh
jane derguar ne familje qe jane prekur nga permbytjet ne Bashkine Gjirokaster.
Gjithcka eshte paketuar dhe eshte dorezuar ne autoritet perkatese.