Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε πολύ που ανταποκριθήκατε άμεσα σε αυτήν την πρωτοβουλία. Όπως σας προαναγγείλαμε, τις ζωγραφιες που έχουμε παραλάβει αυτές τις μέρες με ελεύθερο θέμα, θα τις αξιολογήσει ο γνωστός εικαστικός Κώστας Ζιώγκας και τις καλύτερες θα τις προβάλλει στην εκπομπή του.
 

Ήρθε όμως η στιγμή να ανακοινώσουμε τον 1ο Διαγωνισμό Ζωγραφικής.

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
– Στο διαγωνισμό θα συμμετέχουν όλα τα παιδιά ηλικίας 3 μέχρι και 17 χρονών και οι ζωγραφιές τους θα κατηγοριοποιηθούν ηλικιακά σε τρεις ομάδες:
α) Ηλικιακή ομάδα 3 – 6 χρονών
β) Ηλικιακή ομάδα 7 – 12 χρονών
γ) Ηλικιακή ομάδα 13 – 17 χρονών
– Το θέμα του διαγωνισμού θα είναι : “Χρωματίζω τη ζωή μου!” Είστε ελεύθεροι να επιλέξετε αγαπημένα σας θέματα από την καθημερινότητά σας, ή να περιγράψετε αγαπημένα σας πρόσωπα όπως τον παππού σας ή τη γιαγιά σας, είτε ακόμα και θέματα που αφορούν τη φύση, είτε οποιοδήποτε άλλο θέμα θέλετε.
– Η προθεσμία αποστολής των δημιουργιών σας θα ξεκινήσει αύριο Τρίτη, 31 Μαρτίου και θα λήξει την Κυριακή, 5 Απριλίου. Οι δημιουργίες θα αναρτηθούν από σας στην ομάδα “Μένουμε σπίτι της Εστίας” με την ένδειξη ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ. Επίσης, σε κάθε δημιουργία σας, πάνω στη σελίδα, θα σημειώσετε το όνομά σας, την ηλικία σας και τον τόπο καταγωγής σας.
Την Δευτέρα, 6 Απριλίου, θα ανακοινωθούν από τον Κώστα Ζιώγκα οι καλύτερες δημιουργίες, οι οποίες θα κερδίσουν:
α) Η ηλικιακή ομάδα 3 – 6 χρονών, οι 3 καλύτερες δημιουργίες κερδίζουν σετ ζωγραφικής και μπλοκ ζωγραφικής.
β) Η ηλικιακή ομάδα 7 – 12 χρονών, οι 3 καλύτερες δημιουργίες, μπάλες ποδοσφαίρου και σχολική τσάντα, ανάλογα το φύλλο του παιδιού που θα κερδίσει (αγόρι – κορίτσι)
γ) Η ηλικιακή ομάδα 13 – 17 χρονών, οι 3 καλύτερες δημιουργίες κερδίζουν επαγγελματικό σετ ζωγραφικής.
Τα δώρα θα είναι ευγενική χειρονομία του Γενικού Πρόξενου Αργυροκάστρου κ. Λάμπρου Κακίση, τον οποίο ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων.
Αναμένουμε τις δημιουργίες σας!
Ας ξεκινήσει ο διαγωνισμός!
ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!!