Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που μία προσπάθεια δύο προηγούμενων ετών παίρνει σάρκα και οστά στην Δερόπολη.

Έπειτα από πρόταση του Δημάρχου Δρόπολης και Πωγωνίου, κ. Δημήτρη Τόλη, το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε ομόφωνα την Απόφαση για την ίδρυση του Ιδρύματος «Ακαδημία Λευτέρης Μήλλος», ενώ το Πρωτοδικείο Τιράνων νομιμοποίησε το Ίδρυμα και πλέον η κοινότητά μας μπορεί να εκπροσωπηθεί επάξια στα τοπικά περιφερειακά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου μικρών ηλικιών. Ήδη έχουν ξεκινήσει οι προπονήσεις στο Γήπεδο της Δερβιτσάνης, το οποίο φέρνει το όνομα του δικού μας θρύλου στο ποδόσφαιρο, του Λευτέρη Μήλλου.

Να συγχαρούμε τον Δήμαρχο Δερόπολης, κ. Τόλη, τον Διαχειριστή της Ακαδημίας, τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, κ. Δημήτρη Σιώνη, τους προπονητές Neritan Novi και Elton Musta, καθώς και τον προπονητή Gazment Bimi που ήταν ο πρωτεργάτης αυτής της ιδέας.

Ο Σύλλογος πάντα στήριζε την δημιουργία αυτής της Ακαδημίας από την πρώτη μέρα της λειτουργίας του, πριν 2 χρόνια, μέχρι και την νομιμοποίησή του που έγινε πρόσφατα.

Άμεση προσφορά του Συλλόγου, οι πάγκοι των ομάδων που θα τοποθετηθούν σε λίγο διάστημα. Συγκεκριμένα, δύο πάγκοι 13 θέσεων για τις ομάδες που θα συμμετέχουν στους αγώνες, όπως και ένας μικρότερος πάγκος 3 θέσεων για την διαιτησία.

Και σε αυτήν την τόσο σημαντική πρωτοβουλία, χρειαζόμαστε την βοήθειά σας.

Ας δημιουργήσουμε όλοι μαζί καλύτερες αθλητικές συνθήκες σε αυτά τα παιδιά που με το ταλέντο και τις ικανότητές τους θα εξυψώσουν τις αξίες της Δερόπολής μας.