Οι αδερφές, Νικολέτα και Πολυξένη, 1η και 6η τάξη δημοτικού, είναι τα μοναδικά κορίτσια που μένουν στο χωριό Βραχογοραντζή. Σε προηγούμενη επίσκεψή μας στο χωριό, συζητήσαμε μαζί τους για τα μαθήματα, τα ενδιαφέροντα και τους προβληματισμούς τους.

Πολλοί κάτοικοι του χωριού μας μίλησαν και για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η οικογένειά τους. Και σε αυτήν την περίπτωση, με την δική σας βοήθεια προσπαθήσαμε να προσφέρουμε κάποια αγαθά στην οικογένεια και πάνω από όλα την αγάπη και την στήριξή μας.

Ο πρώτος που ευαισθητοποιήθηκε με την κατάσταση των δύο κοριτσιών, ήταν ο Βασίλης Παγούνας, ο οποίος προσέφερε ένα καινούριο κινητό τηλέφωνο για τις ανάγκες της οικογένειας. Ενώ η Ελένη Σιάφακα -Μπιντέβη από το Πέραμα Ιωαννίνων και η Χρυσούλα Λίτσιου, συνταξιούχος δασκάλα που δίδαξε παλαιότερα στο σχολείο του χωριού, προσέφεραν ρούχα και άλλα αγαθά για τα δύο κορίτσια.

Εκ μέρους της Νικολέτας και της Πολυξένης, θέλουμε να ευχαριστούμε πολύ αυτούς που βοήθησαν. Ο Σύλλογος θα συνεχίσει να στηρίζει με οποιονδήποτε τρόπο αυτά τα δύο αγγελούδια!🙏👭🙏