Είμαστε ιδιαίτερα συγκινημένοι γιατί ένα μέρος της αποστολής που έχουμε αναλάβει παίρνει σάρκα και οστά, καθότι ένας από τους βασικούς σκοπούς του Συλλόγου είναι να μυήσουμε νέα παιδιά του χώρου μας προς τον εθελοντισμό και την φιλανθρωπία.
Από σήμερα θα ξεκινήσουμε να σας συστήνουμε τους εθελοντές μας, τα νέα παιδιά, τον συναισθηματικό «θησαυρό» της Εστίας. Είμαστε υπερήφανοι για αυτά τα παιδιά, που μέσω της προσφοράς και του εθελοντισμού αποτελούν την ελπίδα του τόπου μας.
Η Μαρία Δεληγιώργη, από το Τεριαχάτι Δερόπολης, είναι φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Σαουθάμπτον της Αγγλίας και σπουδάζει ναυτικό δίκαιο. Σε κάθε πρωτοβουλία του Συλλόγου ήταν πάντα παρούσα και έφερνε εις πέρας κάθε δουλειά που της έχει ανατεθεί.
«Πάντα μου άρεσε να ασχοληθώ με την φιλανθρωπία και να βοηθάω συνανθρώπους μου. Αλλά μέσω της «Εστίας Δερόπολης» μου δόθηκε η ευκαιρία να βρεθώ κοντά σε ανθρώπους του τόπου μου και να βοηθήσω έστω και λίγο σε σχέση με τις ανάγκες τους» είναι το μήνυμά της προς όλους μας και ειδικά στα νέα παιδιά.
Χρόνια σου πολλά, Μαρία για τα γενέθλιά σου!🎉🎉
Καλωσόρισες στην οικογένεια της Εστίας Δερόπολης!
https://www.estiaderopolis.org/ethelontes/