Ο Διαγωνισμός Ζωγραφικής με θέμα «Ο δάσκαλός μου, ο εμπνευστής μου!» ολοκληρώθηκε με επιτυχία στις 7 Μαρτίου με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων από τους ζωγράφους Γιώργο Μήτση και Οδυσσέα Σέλιο.
Θα θέλαμε μέσα από την καρδιά μας να ευχαριστήσουμε τους 72 μαθητές που έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό και ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους και τα συναισθήματά τους για τον δάσκαλό τους στις πανέμορφες ζωγραφιές που μας απέστειλαν, καθώς και τους Διευθυντές των Σχολείων: Μαρινέλα Λίτση (Σχολείο Δερβιτσάνης), Νατάσσα Κουτσού (Σχολείο Βουλιαρατίου), Λευτέρη Τζώλλο (Σχολείο Μεσοποτάμου), Γρηγόρη Νάτση (Σχολείο Φοινίκης), Ματίλντα Γκούση (Γλωσσικό Λύκειο «Παντελή Σωτήρη»), Άρτα Λιάσκου (Υποδιευθύντρια 9-χρονου ελληνικού Τμήματος «Αdem Sheme») για την βοήθειά τους.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Διευθυντή του Τοπικού Γραφείου Προπανεπιστημιακής Παιδείας, κ. Ζήσο Λούτση, για την άψογη πρώτη συνεργασία μας σε αυτήν την όμορφη δραστηριότητα. Του ευχόμαστε «Καλή δύναμη!» στο τόσο ξεχωριστό έργο που επιτελεί και ο Σύλλογος θα βρίσκεται δίπλα του ώστε να διοργανώσουμε από κοινού δράσεις και εκδηλώσεις που θα απασχολούν δημιουργικά τα παιδιά των Σχολείων της δικαιοδοσίας του Γραφείου και όχι μόνο.
Επίσης, να ευχαριστήσουμε τους εξαίσιους και διακεκριμένους ζωγράφους του χώρου μου, Γιώργο Μήτση και Οδυσσέα Σέλιο, για την άμεση ανταπόκρισή τους στο κάλεσμά μας, για τον επαγγελματισμό τους και για τον χρόνο που αφιέρωσαν με αγάπη για να αξιολογήσουν τα έργα των παιδιών και να ανακοινώσουν τους νικητές.
Τα 9 δώρα (1 στο Γυμνάσιο, λόγω μικρής συμμετοχής, 4 δώρα στο 9-χρονο και 4 δώρα στο Δημοτικό), καθώς και οι βεβαιώσεις συμμετοχής θα διανεμηθούν τις επόμενες μέρες στους νικητές και σε όλους τους συμμετέχοντες.
Αγαπητά μας παιδιά, είστε όλοι νικητές! Η γνώση, η δημιουργία και η αυτοεκτίμηση να φωτίζουν πάντα τις ζωές σας!
Απολαύστε τις νικητήριες ζωγραφιές των μαθητών.
Σας ευχαριστούμε!