Έναρξη σχολικής χρονιάς. Δωρεά σχολικής ύλης και υφασμάτινων μασκών στα σχολεία του Δήμου Δερόπολης και στο Γλωσσικό Λύκειο « Παντελή Σωτήρη», Αργυροκάστρου

14 Σεπ 2020 | blog

Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος ο Σύλλογος «Εστία Δερόπολης» είναι κοντά στα παιδιά, στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς του χώρου μας.

Σε μία εντελώς διαφορετική σχολική χρονιά από τις προηγούμενες, οι μαθητές, ειδικά φέτος, καλούνται όχι μόνο να είναι συνεπείς στις εκπαιδευτικές τους υποχρεώσεις, αλλά να τηρήσουν και τους κανόνες ασφαλείας προκειμένου να είναι υγιείς και το μάθημα να διεξαχθεί στα σχολεία. Με καλή διάθεση, αυτοπειθαρχία και σωστή καθοδήγηση από τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς , είμαστε σίγουροι ότι όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε.

Και φέτος ο Σύλλογος διέθεσε στα Σχολεία Δερβιτσάνης και Βουλιαρατίου, Δήμου Δερόπολης μάσκες (υφασμάτινες), σχολικές τσάντες, κασετίνες και γραφική ύλη για τους μαθητές. Ενώ πρώτη φορά διενεμήθη αντίστοιχο υλικό και στο ελληνικό Τμήμα του Γλωσσικού Λυκείου «Παντελή Σωτήρη», Αργυροκάστρου.

Να ευχαριστήσουμε θερμά την Ανεξάρτητη Συμμαχία Αττικής (ΑΣΑ) για τις σχολικές τσάντες και την γραφική ύλη που πας απέστειλε το προηγούμενο διάστημα και να ευχηθούμε από καρδιάς στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς καλή δύναμη, κουράγιο για μια ομαλή σχολική χρονιά.

Καλές επιτυχίες, παιδιά!