Όταν τα παιδιά έχουν μια σωστή καθοδήγηση και δεν σπαταλούν το χρόνο τους άσκοπα το αποτέλεσμα είναι πολύ όμορφο. Αυτό το απέδειξε για άλλη μια φορά το ενεργό μέλος της Εστίας Δερόπολης, η δασκάλα Βαλεντίνα Σούτζιο μαζί με την ακούραστη Σοφία Νίκα που βοηθάει σε κάθε εργο της Εστίας.

Συγκεκριμένα, η Βαλεντίνα και η Σοφία μάζεψαν όλα τα παιδιά του χωριού Γοραντζής να ζωγραφίσουν για να καλύψουν με αυτόν τον τρόπο το ερημωμένο πρώην κατάστημα στο κέντρο της Γοραντζής.
“Η εικόνα με τα σπασμένα τζάμια ήταν ότι το χειρότερο για το καλωσόρισμα του επισκέπτη, λέει η Βαλεντίνη, τουλάχιστον τώρα δείχνει ότι στο κέντρο του χωριού έχει ζωή, έχει μικρά παιδιά που θέλουν κίνητρα να δημιουργήσουν, να περάσουν όμορφα τον ελεύθερο τους χρόνο”.

Γι αυτο σας κάνουμε έκκληση όποιος μπορεί να βοηθήσει με χρώματα ζωγραφικής, με κάδρα, με σπρέι για γκράφιτι ας επικοινωνήσει μαζί μας να βοηθήσουμε τη Βαλεντίνη και την ομαδα της να δώσει πιο πολλά κίνητρα στα παιδιά να κάνουν ωραία πράγματα και να αξιολογήσουν σωστά τον ελεύθερο τους χρόνο.
Και εννοείται η Βάλη με την ομάδα της θα βοηθήσει όποιο άλλο χωριό έχει κατεστραμμένα κτήρια και θέλουν να καλύψουν την ασχήμια τους δημιουργικά.

Συγχαρητήρια στην Βαλεντίνα και τη Σοφία και ειδικά στους μικρούς μας ζωγράφους!👏👏👏