“Για έναν ακόμη άγγελο”

Μία από τις πιο δύσκολες χρονιές ελπίζουμε να αφήνουμε πίσω μας με αποκορύφωμα την τραγωδία που βιώνει η οικογένεια Ντρίτσου με τον «χαμό» της κόρης τους, της 13-χρονης Χρυσάνθης και την καταστροφή που υπέστη το σπίτι τους που τυλίχτηκε στις φλόγες και κάηκε ολοσχερώς εσωτερικά από ένα αναμμένο κερί λόγω της πολύωρης διακοπής ρεύματος στη Δερόπολη.

Ο Σύλλογος «Εστία Δερόπολης» από την πρώτη στιγμή, ως άμεση πράξη συμπαράστασης και στήριξης στην οικογένεια Ντρίτσου, ακύρωσε όλες τις δράσεις που είχε προγραμματίσει να πραγματοποιήσει ενόψει εορτών και απηύθυνε δημόσια έκκληση προς όλους σας να στηρίξουμε οικονομικά την οικογένεια της Χρυσάνθης και να μετατρέψουμε τις στάχτες του σπιτικού της σε ένα ανθρώπινο περιβάλλον.

Η ανταπόκρισή σας ήταν για άλλη μία φορά καθηλωτική από τον απλό πολίτη, εντός και εκτός χώρας, μέχρι και τον μαθητή, τον εκπαιδευτικό, τον επιχειρηματία, τις τοπικές αρχές, τους Συλλόγους, την πολιτική οργάνωση ΑΣΑ, μέχρι και την Πανηπειρωτική Ομοσπονδία Αμερικής, όλοι μία γροθιά.

Τις προάλλες μεταφέραμε στην οικογένεια 2.683 ευρώ και 1.500.000 λεκ (παλιά) από δικές σας προσφορές στους λογαριασμούς του Συλλόγου, καθώς και 8.606 ευρώ που έχουν κατατεθεί στον ελληνικό λογαριασμό της οικογένειας έπειτα από έκκληση του Συλλόγου.

Ως Σύλλογος «Εστία Δερόπολης» αλλά και εκ μέρους της Έλλης, του Ηρακλή, του Κωνσταντίνου και της υπόλοιπης οικογένειας Ντρίτσου, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε από καρδιάς, τον καθένα χωριστά, για την στήριξη, την αγάπη και την προθυμία σας να προσφέρετε ο καθένας από το δικό του υστέρημα.

Ας κλείσουμε την χρονιά με αισιόδοξα μηνύματα αλληλεγγύης και προσφοράς προς τον συνάνθρωπο και ας ελπίσουμε η νέα χρονιά να είναι πιο ελπιδοφόρα για όλους μας.

Σας αγαπάμε πολύ! Είστε η δύναμή μας!
Καλή Χρονιά με υγεία!