Αποχαιρετιστήριο μήνυμα για τον Γενικό Πρόξενο Αργυροκάστου, κ. Λάμπρο Κακίση

3 Σεπτεμβρίου 2020 | blog

Έναν εξαίρετο άνθρωπο και διπλωμάτη αποχαιρετήσαμε τις προηγούμενες ημέρες, καθώς ο Γενικός Πρόξενος Αργυροκάστρου, κ. Λάμπρος Κακίσης, ολοκλήρωσε την διετή σχεδόν θητεία του στο χώρο μας, αφού μετατίθεται στο Προξενείο του Χιούστον, στο Τέξας.
 
Πέραν του εύστοχου διπλωματικού του χαρίσματος, το ήθος, η ευφυΐα, η συνέπεια, η πνευματική καλλιέργεια και η εχεμύθεια είναι μερικά από τα στοιχεία του χαρακτήρα του. Ο κ. Κακίσης έδειξε μεγάλη εξωστρέφεια και απλότητα ενώ αυτό που τον έκανε ιδιαίτερα ξεχωριστό ήταν η εξαιρετική συνεργασία και η ανθρώπινη επαφή που δημιούργησε με τα μέλη της κοινότητάς μας. 
 
Στήριξε εμπράκτως το έργο του Συλλόγου μας, συμβάλλοντας οικονομικά ουκ ολίγες φορές σε διάφορες δράσεις που σχετίζονταν με οικονομικά ασθενέστερες οικογένειες, σε διάφορες εκδηλώσεις για παιδιά, ενώ μας τίμησε με την παρουσία του τον Φεβρουάριο στην εκδήλωση παρουσίασης του έργου του Συλλόγου για τα 3 χρόνια λειτουργίας του.
 
Με αυτές τις σκέψεις, η ομάδα του Συλλόγου «Εστία Δερόπολης» θα ήθελε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη και τις ευχαριστίες σε έναν ικανό διπλωμάτη και υπέροχο άνθρωπο και να ευχηθούμε από καρδιάς στον κ. Κακίση κάθε επιτυχία στην μετέπειτα σταδιοδρομία του.
 
Εις το επανιδείν κ. Γενικέ!