Όπως κάθε χρόνο, σαν Σύλλογος, επιλέγουμε η χρονιά να ρίχνει αυλαία ελπιδοφόρα και όμορφα με την καθιερωμένη γιορτή των παιδιών. Γιατί τα παιδιά είναι ο κόσμος μας και μέσα από τα παιδικά μάτια όλα φαντάζουν πιο όμορφα και το χαμόγελό τους σκεπάζει την ασχήμια γύρω μας και δίνει ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.

Να σας ευχαριστήσουμε θερμά, αγαπητά μας παιδιά, που συμμετέχετε κάθε φορά στην γιορτή που είναι αφιερωμένη σε εσάς. Εξάλλου αυτή η γιορτή έχει γίνει πια θεσμός, είναι η 6η φορά που την διοργανώνουμε και θα συνεχίζουμε να σας δίνουμε χαρά.

Να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους εσάς που συνδράματε οικονομικά ώστε να ετοιμάσουμε τα δώρα των παιδιών, επίσης, την εταιρεία ELKA για τα προϊόντα που μας απέστειλε ώστε να συμπληρώσουμε τα δώρα, το ζαχαροπλαστείο ΚΑΛΗΜΕΡΑ για τις σοκολάτες που μας προσέφερε για τα δώρα των παιδιών και την κα Lira Xarba για τις χάρτινες τσάντες των δώρων.

Με αυτές τις όμορφες εικόνες, με τραγούδι, χορό, κέφι και παιχνίδι με τα παιδιά της Δερόπολης να στείλουμε σε όλο τον κόσμο τις ευχές μας για καλή χρονιά με υγεία, χαρά, πολλά χαμόγελα, θετική σκέψη, ελπίδα, ειρήνη και ομοψυχία.

Χρόνια πολλά!