Ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για την τεράστια προσφορά τους προς την κοινότητα μας κατά την περίοδο του κορονοϊού, βραβεύσαμε τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό των δύο Νοσοκομείων Ιωαννίνων, καθώς και των τριών Ιατρικών Κέντρων του Δήμου Δερόπολης. Συγκεριμένα:
• Την τιμητική πλακέτα εκ μέρους του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, καθώς και της A’ και Β’ Παθολογικής Κλινικής του νοσοκομείου, παρέλαβε η γιατρός κα Κατερίνα Παντελή, Διευθύντρια του ΕΣΥ, Α’ Παθολογικής Κλινικής, Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
• Εκ μέρους του Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων «Γ.Χατζηκώστα», καθώς και της Παθολογικής Κλινικής του νοσοκομείου, τη τιμητική πλακέτα παρέλαβε η κ. Αθανασία Σπύρου, Ειδικός παθολόγος, Επιμελήτρια Α’ και ταμίας Ιατρικού Συλλόγου Ιωαννίνων.
• Τιμητική διάκριση παρέλαβαν οι διευθυντές των τριών Ιατρικών Κέντρων Δήμου Δερόπολης και Πωγωνίου, η γιατρός κα Τατιάνα Δήμα (Κάτω Δερόπολη), ο γιατρός κ. Λεονάρτ Καλέμη (Άνω Δερόπολη) και ο γιατρός κ Shefqet Latifi (Πωγώνι). Σημαντική ήταν η αρωγή και των υπόλοιπων γιατρών των ιατρικών κέντρων του κ Μάξιμου Γκούτζου, του κ Κώστα Λάγκου και των νοσοκόμων των κέντρων υγείας και των ιατρείων πρώτων βοηθειών όλων των χωριών που υπάγονται στα ιατρικά κέντρα.