Φέτος το Πάσχα, ο Σύλλογος «Εστία Δερόπολης» μοίρασε πασχαλινά εδέσματα σε 1.100 ηλικιωμένους του Δήμου Δερόπολης και Πωγωνίου ηλικίας 75 και άνω, καθώς και τρόφιμα σε αρκετές οικογένειες που έχουν ανάγκη.
Ειδικά φέτος προσπαθήσαμε να χτυπήσουμε την πόρτα κάθε παππού και γιαγιάς αυτής της ηλικίας για να ανταλλάξουμε ευχές για το Πάσχα, να σφίξουμε τα χέρια τους για να νιώσουν την παρουσία και την έννοια μας. Δεν ήταν τόσο το περιεχόμενο του δέματος, όσο η αγάπη, η ζεστασιά και το γεμάτο νόημα «ευχαριστώ» που λάβαμε σε κάθε σπίτι που επισκεφτήκαμε.

Και αυτή την δράση την «αγκαλιάσαμε» όλοι μαζί όπως κάθε προσπάθεια.

Να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους εσάς, τον καθένα χωριστά, τον κάθε Δεροπολίτη ή μη, που προσφέρατε από το υστέρημά σας, επώνυμα και ανώνυμα, ειδικά όλους εσάς που ζείτε στο εξωτερικό αλλά η σκέψη σας είναι κοντά στα χωριά σας.

Ειδικές ευχαριστίες στην εταιρεία ELKA και τον κ Λευτέρη Κάλλο για τα τρόφιμα που προσέφερε δωρεάν για τις οικογένειες που είχαν ανάγκη, την εταιρεία XERRA PACK και τον κ Σπύρο Ξέρρα για τα 200 χαρτοκιβώτια που προσέφερε δωρεάν για την συσκευασία των δεμάτων, την κα Lira Xarba για τα χαρτόνια, την εταιρεία GJIROFARM για την οικονομική προσφορά, το προσωπικό της Πρεσβείας της Ελλάδος στα Τίρανα και του Γενικού Προξενείου της Ελλάδος στο Αργυρόκαστρο, ιδιαιτέρως την Πρέσβη, κα Σοφία Φιλιππίδου και τον Γενικό Πρόξενο, κ Δημήτριο Σαχαρίδη για την προσφορά τους, την «Μουργκάνας Δράσις» για την προσφορά τους, την δημοσιογράφο κα Άννα Τσίμου που μεσολαβεί να έχουμε «φωνή» στο Βεργίνα TV μα πάνω από όλα, θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας στους Προέδρους και των 41 Κοινοτήτων του Δήμου Δερόπολης και Πωγωνίου που μας διέθεσαν με υπομονή τα ονόματα των ηλικιωμένων ανά χωριό και στη συνέχεια διένειμαν τα δέματα.

«Αγάπη, ομόνοια, ειρήνη και αδερφωμένα!» οι ευχές του κ Παντελή Καραντζιά από την Δερβιτσάνη που πιστεύουμε ότι εκφράζουν όλους μας.

Χρόνια πολλά! Καλή αντάμωση!

Και του χρόνου με υγεία!
Σας ευχαριστούμε!🙏🙏🙏

 

https://www.facebook.com/watch/?v=1406924479746206