Ο κ Κλεάνθης Γιώργου, με καταγωγή από τα μέρη μας, ο οποίος δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο χώρο των οπτικών στην Κύπρο, θα ήθελε να προσφέρει γυαλιά οράσεως για την Δερόπολη.
Ως Σύλλογος, επιθυμούμε να αξιοποιήσουμε αυτήν την προσφορά του κ Γιώργου για τα παιδιά των Σχολείων Δερβιτσάνης και Βουλιαρατίου του Δήμου Δερόπολης. Συγκεκριμένα, τα παιδιά της 9-χρονης φοίτησης και του Γυμνασίου των εν λόγω σχολείων, έπειτα από προγραμματισμό επισκέψεων που θα καταρτίσουμε με τις διευθύντριες, κυρίες Λίτση και Κουτσού, θα υποβληθούν σε οφθαλμολογικές εξετάσεις στα Memo Οptika στο Αργυρόκαστρο από την κα Χαριτίνη Ίλα Μέμο, Οπτικό-Οπτομέτρη, Πτυχιούχο Αθηνών.
Οι οφθαλμολογικές εξετάσεις θα είναι προσφορά του Συλλόγου «Εστία Δερόπολης» για όλα τα παιδιά, ενώ τα γυαλιά οράσεως, ανάλογα με την συνταγή της Οπτικού-Οπτομέτρη, θα είναι προσφορά του κ Κλεάνθη Γιώργου.
Να ευχαριστήσουμε θερμά τον κ Κλεάνθη Γιώργου και το EyeSpotCyprus (οπτικός οίκος) για αυτή την τόσο ξεχωριστή πρωτοβουλία για τα παιδιά της Δερόπολης!
Σας ευχαριστούμε!