Το προηγούμενο διάστημα, μέσα σε κλίμα οδύνης, συγγενείς, συγχωριανοί και φίλοι «αποχαιρετήσαμε» τον Βαγγέλη Χούτα στην Πέπελη Δερόπολης.

Μεγάλος ο πόνος, πολλά τα γιατί στους αγαπημένους του ανθρώπους που άφησε πίσω.

Ωστόσο, μέσα από μία πράξη μεγαλοφροσύνης και μεγαλοψυχίας, πολύ συγκινητική για τον Σύλλογο «Εστία Δερόπολης» και πρωτόγνωρη για τα δεδομένα της Δερόπολης και γενικά του τόπου μας, η οικογένειά του επέλεξε να μην παραθέσει γεύμα στους παρευρισκομένους μετά την κηδεία και τα χρήματα που θα πλήρωνε για το γεύμα όπως και όλα τα έσοδα από τις «παρηγοριές» που άφησαν συγγενείς και φίλοι στην οικογένεια, να τα προσφέρει στην Εστία Δερόπολης.

Παρόλο τον ανείπωτο πόνο η οικογένεια του Βαγγέλη επέλεξε μέσω του έργου της Εστίας Δερόπολης να προσφέρει ελπίδα, αγάπη και να στηρίξει άλλους συνανθρώπους μας που έχουν πραγματική ανάγκη.

Συγκεκριμένα από αυτά τα χρήματα που μας προσέφερε η οικογένεια του Βαγγέλη βοηθήθηκαν οι παρακάτω συνάνθρωποί μας :

✔300.000 λεκ (παλιά) παραδώσαμε σε μία συνάνθρωπό μας στην Καλογοραντζή, η οποία ειδικά το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας. Ήταν μία ανάσα ανακούφισης, όπως μας είπε και η ίδια, για τις δύσκολες στιγμές που περνάει όπως και η οικογένειά της.

✔Ταξιδέψαμε στο ορεινό και πανέμορφο Λόγγο, όπου ένα καινούριο ψυγείο παραδώσαμε στην Μαϊλίντα , μητέρα του Δημήτρη, παιδί με ειδικές ικανότητες. Η χαρά της Μαϊλίντας ήταν απερίγραπτη διότι αυτή η ηλεκτρική συσκευή ήταν απαραίτητη για τις καθημερινές ανάγκες της οικογένειας.

✔Η κα Φυγαλία με τον γιο της Γιώργο, ζουν στο Βοδίνο Δερόπολης. Είναι μία οικογένεια που έχουμε βοηθήσει και άλλες φορές. Μία καινούρια αντλία νερού μαζί με τα υπόλοιπα εξαρτήματα τοποθετήσαμε στο σπίτι της οικογένειας διότι αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την πίεση του νερού.

Description: ✔Η Μιλίτσα στην Λοβίνα ήταν η επόμενη που επισκεφθήκαμε για να παραδώσουμε τρόφιμα όπως ζήτησε η ίδια. Αγαθά καθημερινής κατανάλωσης που είναι πολύ χρήσιμα στην εποχή μας.

Εκ μέρους των άνω οικογενειών να μεταφέρουμε τις θερμές ευχαριστίες τους στην οικογένεια του Βαγγέλη για αυτή την τόσο ξεχωριστή πράξη και τη βοήθεια που δέχτηκαν από πλευράς τους.

Αιώνια σου η μνήμη, αγαπητέ μας Βαγγέλη!