Στην έκκλησή μας για ένα αναπηρικό αμαξίδιο για μία συνάνθρωπό μας που είχε ανάγκη, η ανταπόκριση ήταν άμεση από τον Στέφανο Μάλλιο ο οποίος δώρισε στην κα Ελένη από την Καλογοραντζή Δερόπολης το αμαξίδιο.

Ο Στέφανος Μάλλιος γεννήθηκε στην Καλογοραντζή Δερόπολης αλλά μετακόμισε έπειτα οικογενειακά στην Αθήνα. Πριν από χρόνια είχε ένα τροχαίο ατύχημα και από τότε είναι σε αναπηρικό αμαξίδιο. Μετά από 3 χρόνια σε κέντρο αποκατάστασης και την προσπάθεια της επανένταξης του στην κοινωνία σαν ενεργός πολίτης ξεκίνησε ένας νέος πιο δύσκολος αγώνας. Διεκδικεί και φέτος στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές μία θέση ως δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη «Αθήνα Ψηλά» για τον Δήμο Αθηναίων καθότι οραματίζεται μια πόλη φιλική για όσους χρησιμοποιούν αναπηρικό αμαξίδιο, παιδικό καρότσι και για ανθρώπους με προβλήματα όρασης.

Μία πράξη αγάπης και ανθρωπιάς από τον Στέφανο για την γλυκύτατη κα Ελένη.

Να εκφράσουμε την αγάπη μας και την αμέριστη συμπαράστασή μας προς όλους τους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα και στις οικογένειές τους, καθώς και τον θαυμασμό μας προς όλους για το σθένος και την δύναμη ψυχής που έχουν.

Καλή δύναμη κα Ελένη!

Καλές επιτυχίες Στέφανε και σε αυτόν τον αγώνα! Ευχόμαστε να βγεις νικητής!